Gratis proeflessen groep 3-8

Heb je zin in een korte en superleuke gratis les waarin je gaat lezen én schrijven met een bekende kinderboekenschrijver? Dan heeft De Schoolschrijver hier een gratis proefles voor je, inclusief een video en een handleiding.

Interactieve en vrolijke les van max. 30 minuten

In elke proefles helpt een andere kinderboekenschrijver jou en de kinderen op weg met tips en oefeningen. Alle proeflessen zijn fragmenten uit onze succesvolle en populaire maandprogramma’s – dus ben je hierna enthousiast, dan kun je voor de hele Schoolschrijver-maand gaan, een van de 8! En passend bij elk schoolthema.

Zo krijg je snel een gratis proefles

Je kunt kiezen uit drie proeflessen. Klik hieronder je keuze aan, vul je gegevens in en je krijgt automatisch een e-mail met een wachtwoord en een beveiligde link naar je gratis les. Downloaden, de video even doorkijken en je kunt meteen beginnen.

Overzicht proeflessen

Groep 3-4: 30 minuten lol met letters schrijven en tekenen! Schrijfster Maranke Rinck en illustrator Martijn van der Linden geven een voorproefje uit het maandprogramma Zin in Verzinnen. Voor wie nét begint met lezen.

Groep 5-6: Hoe begin je nu met het schrijven van een verhaal? Mirjam Oldenhave helpt de leerlingen op weg. Proefles van 30 minuten uit het maandprogramma Van kop tot staart.

Groep 7-8: Wat moet ik nou weer lezen?? Kinderboekenschrijver Manon Sikkel is gek op avonturen en geeft kinderen o.a. de spannendste boekentips. Proefles van 30 minuten uit het maandprogramma Leesgeheimen.

Vragen?

We bellen je graag terug!

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.    Hulp nodig bij het kiezen?

    Neem contact op met één van onze adviseurs.

    Ze zijn bereikbaar via 020-8463069 of via interesse@deschoolschrijver.nl.