Lezen, schrijven, taalplezier op de basisschool
Gratis proefles van De Schoolschrijver-maand

Alle kinderen aan het lezen krijgen? Het zou toch geweldig zijn als dat lukt. Als je een hele groep enthousiaste gemotiveerde kinderen hebt die graag lezen en schrijven en een grote woordenschat ontwikkelen, zodat ze een goede basis voor hun toekomst hebben. 

Speciaal hiervoor ontwikkelde De Schoolschrijver interactieve programma’s met kinderboekenschrijvers, die van taallessen een spannend avontuur maken. Doe nu gratis een korte proefles en ervaar hoe kinderen met plezier gaan lezen en schrijven. Hun woordenschat vergroot en het zelfvertrouwen en creativiteit groeit. De Schoolschrijver-maand zorgt bovendien voor een structurele verbetering van het leesklimaat op school. 

Hoe vraag je de les aan? Vul je gegevens in en ontvang direct een bericht in je e-mail met toegang tot de verkorte digitale proefles van Schrijfgeheimen (voor groep 5-6). Je kunt de les in enkele minuten zelf bekijken, of hem in de klas in ca. 35 minuten uitproberen (bijvoorbeeld door een les stellen te vervangen). Je kunt de les direct gebruiken, zonder uitgebreide voorbereiding.

Doe een gratis proefles

Instagram