Maak kans op een gratis boekenpakket tijdens de NOT

Winactie • Schrijf je tijdens de NOT in voor een sneak preview, gratis proefles en/of voor de nieuwsbrief en maak kans op een gratis boekenpakket t.w.v. € 50!

10 gratis boekenpakketten t.w.v. 50 euro

Het boekenpakket dat je kunt winnen is een mooie inspirerende selectie kinderboeken waarmee je in de klas aan de slag kunt met (voor)lezen. Elk pakket heeft een waarde van € 50 euro. We geven er maar liefst tien weg tijdens de NOT.

In de komende nieuwsbrief maken we de tien winnaars bekend!

Hoe maak je kans?

Heel makkelijk, schrijf je tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) van 24-28 januari via één van de knoppen onderaan de pagina in voor een sneak preview (of kennissessie), proefles en/of de nieuwsbrief, en je maakt kans!

Toelichting sneak previews en kennissessies

Tijdens een gratis sneak preview krijg je in 30-45 minuten inspiratie en uitleg van een ervaren kinderboekenschrijver (Schoolschrijver) over een lesprogramma of training. Waar relevant in combinatie met een schoolthema.

Tijdens een gratis kennissessie ervaar je als leerkracht, aan de hand van speciale creatieve lesopdrachten en tips, hoe je met de De Schoolschrijver-aanpak geïnspireerd en gemotiveerd kunt werken aan actuele thema’s zoals woordenschat, leesbegrip en het leesplezier vergroten. En met direct resultaat.

Je kunt je gratis voor meerdere sneak previews of kennissessies inschrijven.

Toelichting proeflessen

In elke proefles helpt een andere kinderboekenschrijver jou en de kinderen op weg met tips en oefeningen. Alle proeflessen zijn fragmenten uit onze succesvolle en populaire maandprogramma’s – dus ben je hierna enthousiast, dan kun je voor de hele Schoolschrijver-maand gaan, een van de 8! En passend bij elk schoolthema.

Bezoek een gratis sneak preview

Bezoek nu gratis een online sneak preview van een van onze lesprogramma's of trainingen. In 30-45 minuten word je bijgepraat door een ervaren kinderboekenschrijver (Schoolschrijver), samen met onze schooladviseurs en onderwijsdeskundigen.

Doe een gratis proefles!

Heb je zin in een korte en superleuke gratis les met een kinderboekenschrijver? Vraag hier één van onze proeflessen aan.

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven. Maandelijks nieuws, inspiratie en tips voor basisscholen en bibliotheken.

Heb je vragen?

Ben je geïnteresseerd, heb je een vraag of wil je in contact komen met De Schoolschrijver? Bel of mail ons vrijblijvend op 020-8463069 en interesse@deschoolschrijver.nl