Lees de zomer door! Met de Zomerse leeslijst en leesbingo

Inspiratie • Speciaal voor de zomer hebben we in samenwerking met Stichting CPNB een Zomerse leeslijst en leesbingo gemaakt

Lees de zomer door!

Het is belangrijk dat de kinderen lekker blijven lezen in de zomervakantie. Speciaal voor deze zomer heeft De Schoolschrijver met Stichting CPNB een Zomerse leeslijst en een inspirerende Zomerse leesbingo gemaakt (download-knoppen onder de afbeelding).

Zomerse leeslijst

Laat je leerlingen de boeken die ze in de zomervakantie willen gaan lezen noteren op de Zomerse leeslijst en laat ze meedoen met de Zomerse leesbingo!

Inspiratie nodig? Samen met Stichting CPNB heeft De Schoolschrijver tiplijsten samengesteld met de allerleukste boeken voor groep 4 tot en met 8. Van avontuurlijke boeken tot grappige, van sport en hobby tot poëzie. Check voor inspiratie onze boekentiplijsten en lees hier (4-5) of hier (6, 7 en 8) de tips en alvast een boekfragment.


Zomerse leesbingo

Doe mee met de Zomerse leesbingo: laat de kinderen alle vakjes afvinken. Inspiratie nodig? Check de boekentiplijsten en lees hier (4-5) of hier (6, 7 en 8) alvast een boekfragment.

Makkelijk bijhouden? Laat je leerlingen de boeken die ze in de zomervakantie willen gaan lezen of gelezen hebben noteren op de Zomerse leeslijst (scroll naar boven).