Nieuws Vacature
Kom jij praktijkstage lopen bij ons?

De Schoolschrijver zoekt voor de periode januari tot en met juni 2019 een stagiair(e) (minimaal 4 maanden) voor 3 – 5 dagen per week.
Als stagiair(e) lever je een belangrijke dagelijkse bijdrage aan onze organisatie, waarbij je wordt begeleid door een aantal directe collega’s. Naast de algehele ondersteuning, draai je mee in de dagelijkse gang van zaken, notuleer je tijdens het wekelijkse kernteamoverleg, draai je mee in het marketingcommunicatieteam en ga je organisatorische klussen niet uit de weg.

Wat verwachten we van jou?
– Je studeert op WO- of op HBO-niveau;
– je hebt affiniteit met (cultuur)educatie, primair onderwijs, kinder- en jeugdliteratuur;
– je bent leergierig, ambitieus en gewend de handen uit de mouwen te steken;
– je bent enthousiast en flexibel en vindt het leuk dingen zelfstandig en proactief op te pakken;
– je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een vlotte pen;
– doelgroepen in kaart brengen en een marcom plan ontwikkelen;
– plannen, coördineren, uitvoeren en evalueren van publiciteit en marketing- en marcomactiviteiten;
– ervaring met photoshop of een soort gelijk programma is een pre;
– je bent bekend met digitale werkomgevingen, kennis op het gebied van digitalisering is een pre.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende en plezierige werkkring met een informele werksfeer, waar je veel kunt leren. Je draait mee in een gedreven team van professionals, dat bestaat uit de algemeen directeur, de zakelijk coördinator, twee projectcoördinatoren, een educatie-ontwikkelaar, een zakelijk manager/fondsenwerver en een medewerker marketing & communicatie. Je komt met alle facetten van onze organisatie in aanraking en je krijgt de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan onze activiteiten. Het accent zal deze stage liggen op de marketingcommunicatie van ons nieuwe aanbod.

Ons kantoor bevindt zich aan het WG-Plein, nabij het centrum van Amsterdam. Het betreft nadrukkelijk geen onderzoeksstage, maar een praktijkstage. Wil je onderzoek doen bij De Schoolschrijver, informeer dan naar de mogelijkheden.

Stagevergoeding
De stagevergoeding en de eventuele reiskostenvergoeding zijn afhankelijk van de duur van de stage, je opleidingsniveau en je woonplaats.

Belangstelling?
Kijk op onze site voor een goede indruk van wat wij doen en waar wij voor staan. Kun je je hierin vinden? Neem dan voor meer informatie contact op met Martijn Kramer (06 41174647 / martijn@deschoolschrijver.nl en/of mail je motivatie met CV stage@deschoolschrijver.nl.

Facebook
Twitter
Instagram