Vacature Commercieel Manager De Schoolschrijver. Reageer voor 13 juni.

Vacature • Taalvaardigheid heb je nodig om jezelf en de wereld om je heen te begrijpen en jezelf te ontplooien. Kinderen die met plezier lezen en schrijven zijn niet alleen beter in taal maar krijgen ook nog eens betere kansen in de samenleving. De Schoolschrijver maakt – met de inzet van jeugdliteratuur en kinderboekenschrijvers – kinderen in Nederland taalsterk.

Wie zijn wij?

De Schoolschrijver is een landelijk werkende organisatie, gevestigd in het ondernemerscentrum op het WG-plein in Amsterdam. In 14 jaar zijn wij uitgegroeid tot expert op het gebied van lezen, schrijven en taal, voor kinderen van alle niveaus en achtergronden in het primair onderwijs. De positieve impact van De Schoolschrijver is indrukwekkend en regelmatig onderwerp van gesprek in de pers. Onze aanpak is als succesvol erkend door het onderwijsveld en de Nederlandse overheid. Meer informatie over onze aanpak lees je hier.

Commercieel Manager

Omvang: 4 tot 5 dagen per week

Door de sterke groei van onze producten voor het primair onderwijs en voor de versterking van onze commerciële strategie is de functie van Commercieel Manager, met potentie tot Chief Commercial Officer, per direct beschikbaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt hart voor taal en onderwijs en wilt werk met maatschappelijk zinvolle impact. Je beseft dat sociaal ondernemerschap essentieel is om blijvende successen te realiseren. Dat betekent dat er veel ruimte is om mee te denken en te werken aan de toekomst van De Schoolschrijver.

Je geeft leiding aan de commerciële strategie van een innovatief bedrijf of not-for-profit. Als je thuis bent in de educatieve uitgeefmarkt dan ben je spot-on. Je beweegt je makkelijk op directieniveau, denkt in mogelijkheden en neemt graag het initiatief.

Het commerciële team van 4 FTE bestaat uit ervaren sales- en marketing-specialisten. Met jouw ervaring versterken wij het klantgericht denken en werken, de focus op structurele conversie en sturing op resultaat. Als lid van het MT stuur je ook op het gezamenlijk bereiken van de organisatiedoelen.

Onze groeiplannen zijn onveranderd ambitieus. Wij staan open voor de aanvulling van onze huidige waardeproposities, strategische merkpositionering en business development. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw visie op de ontwikkelingen in bijvoorbeeld AI of EdTech en hoe we gezamenlijk de executie van de commerciële strategie daartoe kunnen verbeteren.

Waar werk je?

Praktisch heeft het onze voorkeur dat je in Amsterdam of omgeving woont zodat je met het openbaar vervoer gemakkelijk op je werk komt. Als je hybride wilt werken, weet dan dat wij deels vanuit huis kunnen werken, maar voor de sociale hechting en praktische afspraken ook regelmatig op kantoor samenwerken. Het WG-plein is een bruisende omgeving met op loopafstand onder andere het Vondelpark, de Ten Katemarkt, de Film- en Foodhallen en de beste ijscoman van Amsterdam, Massimo Gelato.

Wat ga je verdienen?

We bieden een salaris van € 6.000,00 per maand aangevuld met 8% vakantiegeld, 5% eindejaarsuitkering en een bijdrage voor je pensioen van 8,4%. Uitgaven voor je woon-werkverkeer vergoeden wij op basis van declaraties.

Ben je klaar voor deze stap?

Neem contact op met Maurice ter Bogt, Zakelijk Manager van De Schoolschrijver. Bel hem voor vragen, toelichting of het maken van een afspraak op 06-46287699. Je kan hem ook een e-mail sturen met je motivatie en CV via maurice@deschoolschrijver.nl. De reactietermijn voor deze vacature sluit donderdag 13 juni 2024.

De Schoolschrijver zal geen gebruik maken van eventuele bemiddeling door derden voor deze functie.