Lezen, schrijven, taalplezier op de basisschool
Teamtrainingen voor leerkrachten

Als leerkracht ben je doorslaggevend voor het schoolsucces van je leerlingen. Hoe beter jij je toegerust voelt op het gebied van jeugdliteratuur en creatief schrijven, hoe meer enthousiasme je uitstraalt. Reken maar dat je leerlingen schrijven en lezen dan ook steeds leuker gaan vinden en er beter in worden.

Interesse? Maak kennis met onze trainingen tijdens een online sneak preview met een Schoolschrijver of ga direct naar het bestelformulier.

Trainingsaanbod

Voor leerkrachten in het basisonderwijs (groep 3 t/m 8) bieden we verschillende teamtrainingen. Ze worden verzorgd door een Schoolschrijver: een kinderboekenschrijver met didactische training en leservaring op de basisschool. De training kan live gegeven worden op locatie (3 uur) of online (1,5 of 2 uur). Een team kan ook aansluiten bij de training voor leesconsulenten of kan de lokale leesconsulent mee uitnodigen. Datum en dagdeel in overleg.

  • Werken aan lees- en schrijfmotivatie. Een klas vol enthousiaste schrijvers en lezers. Lees meer
  • Verhalen schrijven. Zet bronnen in en breng feiten tot leven. Lees meer
  • Creatief schrijven voor nieuwkomers. Zet verhalen in! Lees meer
  • NIEUW! Ik zie, ik zie Poëzie. Hoe kun je spelen met taal in de klas. Lees meer

Ervaringen

Leerkrachten van de Ds. J.J. Buskesschool over de training Een klas vol enthousiaste lezers en schrijvers:

Contact en meer informatie

Meer weten? Bel 020 – 8463069 tijdens kantooruren met onze schooladviseurs Marianne Bastianen en Rosan Limburg. Of mail ons op interesse@deschoolschrijver.nl. Lees hier alles over de tarieven. Meteen inschrijven kan ook:

Bekijk ook onze trainingen voor leesconsulenten en pabo’s.