Nieuws
Schoolschrijver-verslag Fabien van der Ham: Afscheid nemen

Het afscheid van mijn Schoolschrijverschool OBS de Badde deed pijn want wat een fantastische school was het! Met allemaal lieve, leuke, grappige, gezellige kinderen, een superleerkrachtenteam én betrokken ouders. Beter kun je je als De Schoolschrijver niet wensen.

Maar het was ook ondanks het afscheid een heerlijke middag. 🌞 We gingen namelijk met de stoomtrein van Stadskanaal naar Musselkanaal. Voor de kinderen was dit overduidelijk heel bijzonder. En niet alleen omdat we heel veel hertjes, hazen en fazanten door de weilanden zagen rennen.
Na het ritje met de stoomtrein wandelden we van het station naar de school waar de ouders ons opwachten.

Trajectbegeleider van de bibliotheek Silvia Overbeek las voor, directeur Jan Hessel hield een toespraak en ik mocht het leukste doen: de prijsuitreiking van de schrijfwedstrijd, gewonnen door Sanne!

Daarna werd de tentoonstelling geopend, een tentoonstelling waar echt heel hard voor gewerkt is, want op de muurkranten was het resultaat van alle tien lessen te zien. Dat betekende dus tien keer echt je best doen en iets moois maken van de opdracht. Dat was voor iedereen hard werken maar daardoor ook iets om echt trots op te zijn als het echt gelukt is. En dat ben ik, trots op alle kinderen van De Badde. Ik zal ze missen!

Meer berichten van Schoolschrijver Fabien van der Ham over haar halfschooljaar op OBS De Badde vindt je op haar facebookpagina.