Nieuws
Meer lees- én schrijfplezier in de Kinderboekenweek 2019

De Kinderboekenwéék…? Maak er een Kinderboekenmaand van en haal De Schoolschrijver-maand in huis. Met dit programma zet je direct de schrijfmotor van je leerlingen aan.

In drie interactieve digibordlessen van ieder een uur geven bekende kinderboekenschrijvers unieke schrijfopdrachten en persoonlijke leestips. In de vierde les – tijdens de Kinderboekenweek! – komt een kinderboekenschrijver in de klas.

De Schoolschrijver komt in de klas als coach en inspirator voor de kinderen. Deze vierde les sluit naadloos aan bij de digibordlessen en de Kinderboekenweek. De les zorgt voor verdere verdieping, waarbij de zelfgeschreven verhalen van de kinderen een rol spelen.

 Leerlingen krijgen les van echte schrijvers, in een pakkend format. Per les staat er één duidelijk leerdoel centraal. Je werkt toe naar het bezoek van een echte Schoolschrijver.

Succes verzekerd met de Maand en bovendien zal je ervaren dat met onze aanpak ook na de Kinderboekenweek het schrijf- en leesplezier in de klas blijft. Kijk wat De Schoolschrijver-maand voor jouw school kan betekenen.

Facebook
Twitter
Instagram