Maak kennis met
    De Schoolschrijver

Schrijf je in voor één van onze
activiteiten of nieuwsbriefVraag proefles aan voor groep 3-4

Vul je gegevens in en krijg direct toegang tot de proefles van de maandprogramma's voor groep 3-4 via je e-mail.

Proefles voor groep 5-6

Vul je gegevens in en krijg toegang tot de proefles van de maandprogramma's voor groep 5-6 via je e-mail.

Proefles voor groep 7-8

Vul je gegevens in en krijg direct toegang tot de proefles van de maandprogramma's voor groep 7-8 via je e-mail.

Demo Leerlijn voor groep 3-8

Vraag een demo aan voor de Leerlijn Lezen en Schrijven voor groep 3-8, dan nemen wij contact op om samen de puntjes op de “i” te zetten.

Bezoek een gratis sneak preview

Bezoek nu gratis een online sneak preview van een van onze lesprogramma's of trainingen. In 30-45 minuten word je bijgepraat door een ervaren kinderboekenschrijver (Schoolschrijver), samen met onze schooladviseurs en onderwijsdeskundigen.

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven. Maandelijks nieuws, inspiratie en tips voor basisscholen en bibliotheken.

Heb je vragen?

Ben je geïnteresseerd, heb je een vraag of wil je in contact komen met De Schoolschrijver? Bel of mail ons vrijblijvend op 020-8463069 en interesse@deschoolschrijver.nl

Maak kans op een gratis boekenpakket

Schrijf je tijdens de NOT in voor een sneak preview, gratis proefles en/of voor de nieuwsbrief en maak kans op een gratis boekenpakket t.w.v. € 50!

Betekenisvol taalonderwijs betekent voor mij onder meer dat al onze kinderen, vanaf groep 1, kennismaken met creatief functioneel schrijven, gekoppeld aan literatuur. Ieder kind zou kennis moeten kunnen maken met schrijvers, illustratoren en dichters. Met De Schoolschrijver Maand zetten wij hierin de eerste stap. Alle kinderen uit de groepen 6 krijgen tips en tops van schrijvers via digitale lessen en gaan in gesprek met een live-kinderboekenschrijver!

Hanneke Venema, IB-er en kwaliteitscoördinator van OBS Meander in Groningen