De Leerlijn
    Lezen en schrijven

Dé complete leesmethodiek
voor begrijpend lezen

Waarom kiezen voor de Leerlijn Lezen en Schrijven?

De Leerlijn Lezen en Schrijven van De Schoolschrijver is dé complete leesmethodiek voor begrijpend- en voortgezet technisch lezen in het basisonderwijs, voor groep 3-8.

Leerlijn Lezen en Schrijven

Dé complete leesmethodiek voor begrijpend- en voortgezet technisch lezen in het basisonderwijs.

Inhoud en opbouw

In de digibordlessen met een belangrijke rol voor kinderboekenschrijvers staat het lezen van rijke teksten en het schrijven van verhalen centraal.

Financieringstips

Scholen en bibliotheken kunnen geregeld een beroep doen op subsidies en regelingen voor cultuureducatie en leesbevordering. Wil je de lees- en schrijfvaardigheid op de basisschool structureel verbeteren en met onze lesprogramma’s aan de slag?

Bezoek een gratis sneak preview

Bezoek nu gratis een online sneak preview van een van onze lesprogramma's of trainingen. In 30-45 minuten word je bijgepraat door een ervaren kinderboekenschrijver (Schoolschrijver), samen met onze schooladviseurs en onderwijsdeskundigen.

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven. Maandelijks nieuws, inspiratie en tips voor basisscholen en bibliotheken.

Offerte Leerlijn

Wil je graag een offerte ontvangen? Vraag die dan hier aan. Geef in het formulier jullie wensen aan, dan nemen wij contact op om samen de puntjes op de "i" te zetten.

Heb je vragen?

Ben je geïnteresseerd, heb je een vraag of wil je in contact komen met De Schoolschrijver? Bel of mail ons vrijblijvend op 020-8463069 en interesse@deschoolschrijver.nl

We zien wel dat de leerlingen gerichter naar boeken zoeken. ‘Ik hou van avonturenboeken’. Door de lessen van De Schoolschrijver worden de leerlingen zich bewust van welke boeken ze leuk en minder leuk vinden, maar ze leren ook om boeken een kans te geven en om niet meteen op te geven tijdens het lezen.

Sandra de Jong-Eilers, leerkracht CBS Prins Willem Alexander in Berkel en Rodenrijs