Kortingsactie startende lezers (gr. 3-4)

Financiering • Wegens succes verlengd! Boek voor 15 mei 2024 voor komend schooljaar een maandprogramma met live schrijver voor groep 3 of 4 en ontvang tot 500 euro korting!

Kortingsactie startende lezers

Start 2024 goed op, start het jaar met een investering in het leesonderwijs bij de basis. Verhoog de leesmotivatie en de leesvaardigheid in de klas vanaf groep 3-4 met een inspirerend maandprogramma van De Schoolschrijver inclusief een gastles van een live kinderboekenschrijver.

Om deze investering mogelijk te maken kunnen basisscholen en bibliotheken tot 15 mei 2024 max 500 euro korting (wegens succes verlengd) krijgen voor groep 3 of 4 als ze een van de maandprogramma’s Zin in Verzinnen, Op boekenreis! of Taalkabaal boeken met een live kinderboekenschrijver (Schoolschrijver) in de klas. Het is mogelijk om dit schoolbreed uit te breiden met een van de vijf maandprogramma’s voor groep 5-8. De korting geldt echter alleen voor groep 3 en 4. Bij 1 groep 3 of 4 geldt 250 euro korting, bij 2 groepen 3 en / of 4 geldt 500 euro korting.

Met dank aan het Tante Anne Fonds via Stichting Lezen

Deze kortingsactie wordt mede mogelijk gemaakt door het Tante Anne fonds via Stichting Lezen. Het fonds wil de ontluikende geletterdheid stimuleren in het basisonderwijs door een vergoeding van max 500 euro te bieden aan scholen die nog dit schooljaar een maandprogramma voor groep 3 of 4 met live kinderboekenschrijver afnemen.

Keuze uit een maandprogramma (met feestelijke slotles van een live Schoolschrijver!)

Een maandprogramma bestaat uit vier tot zes digibordlessen vol video’s en opdrachten rond lezen, schrijven en taalplezier, met bekende kinderboekenschrijvers (Schoolschrijvers) in de hoofdrol. De slotles met een live schrijver in de klas wordt een spetterende finale! 

Lees hier de actievoorwaarden

De programma’s en de tarieven
  • De Schoolschrijver-actiekorting tot max 500 euro per school geldt voor alle maandprogramma’s groep 3-4 waarbij een live Schoolschrijver wordt geboekt. Hierbij geldt voor 1 groep 3/4 = 250 euro korting, 2 groepen 3/4 = 500 euro korting.
  • In de boeking per school moet voor minimaal 4 klassen een maandprogramma met live schrijver worden geboekt waarvan minimaal 1 klas uit groep 3 of 4.
  • De maandprogramma’s voor kinderen bestaan uit een serie digibordlessen plus één slotles van een Schoolschrijver live in de klas.
  • Binnen één schoolboeking mogen maandprogramma’s naar wens worden gecombineerd. Bijvoorbeeld voor zes klassen = tweemaal Taalkabaal voor groep 3-4 en viermaal Leesgeheimen voor groep 5-8.
  • NB onze programma’s met uitsluitend digibordlessen vallen niet onder deze kortingsactie.
Actieperiode en minimum afname
  • De actieperiode voor De Schoolschrijver-korting loopt van 1 april tot 15 mei 2024, tenzij het kortingsbudget eerder is opgemaakt want dan stopt de actie eerder. Boekingen moeten in deze periode zijn gemaakt.
  • De korting geldt vanaf een minimum afname van vier klassen voor één school, waarvan minimaal 1 klas groep 3 of 4. De kinderboekenschrijver verzorgt in alle deelnemende klassen een slotles.
Uitvoering programma’s
  • Alle klassen moeten starten in schooljaar 2024-2025.
  • De keuze van de kinderboekenauteur voor de slotles gaat in overleg en hangt onder andere af van de beschikbaarheid van de auteur. Eenmaal geboekte programma’s met een korting mogen niet worden uitgesteld.
  • Indien live bezoek niet mogelijk is, wordt een online meeting als alternatief aangeboden. Dit geldt zowel voor de lessen voor kinderen als voor volwassenen. Alle Schoolschrijvers zijn getraind in het geven van online lessen.