Gratis leesbingo’s meivakantie – voor meer leesplezier in de klas en thuis

Inspiratie • Speciaal voor de meivakantie heeft De Schoolschrijver 2 verschillende leesbingo’s gemaakt.

Het is belangrijk dat we allemaal blijven lezen tijdens de vakanties, zodat het leesniveau niet omlaag gaat. Speciaal voor de meivakantie heeft De Schoolschrijver daarom 2 verschillende leesbingo’s gemaakt. Download nu onze gratis leesbingo (download-knop onder de afbeelding) en zet hem in de ouderapp of nieuwsbrief. Of print ‘m uit en laat de kinderen alvast twee vakjes in de klas afvinken voordat je ‘m mee naar huis geeft. Veel leesplezier, en doe zelf als leerkracht of ouder ook mee!

Als experts in effectief en creatief taalonderwijs weten wij goed hoe je kinderen moet laten warmlopen voor lezen en schrijven. Interesse in ons aanbod? Download nu een gratis proefles, of volg online een gratis sneak preview voor meer inspiratie en informatie.

Bezoek een gratis sneak preview

Bezoek nu gratis een online sneak preview van een van onze lesprogramma's of trainingen. In 30-45 minuten word je bijgepraat door een ervaren kinderboekenschrijver (Schoolschrijver), samen met onze schooladviseurs en onderwijsdeskundigen.

Doe een gratis proefles!

Heb je zin in een korte en superleuke gratis les met een kinderboekenschrijver? Vraag hier één van onze proeflessen aan.

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven. Maandelijks nieuws, inspiratie en tips voor basisscholen en bibliotheken.

Heb je vragen?

Ben je geïnteresseerd, heb je een vraag of wil je in contact komen met De Schoolschrijver? Bel of mail ons vrijblijvend op 020-8463069 en interesse@deschoolschrijver.nl