Nieuws
Kom jij stage bij ons lopen?

De Schoolschrijver is een organisatie die als missie heeft om kinderen taalsterk te maken, opdat ze volwaardig aan de samenleving kunnen deelnemen. De Schoolschrijver zet daarbij de allerbeste kinderboekenauteurs in om leerlingen op basisscholen klaar te maken voor de toekomst. De Schoolschrijvers delen hun liefde voor verhalen schrijven en de magie van taal. Ze maken van taallessen een spannend avontuur.

Kom jij bij ons praktijkstage lopen? 

De Schoolschrijver zoekt voor de periode vanaf september 2019 een stagiair(e) voor minimaal 4 maanden (3 – 5 dagen per week). Als stagiair(e) lever je een belangrijke dagelijkse bijdrage aan onze organisatie, waarbij je wordt begeleid door een aantal directe collega’s. Naast de algehele ondersteuning, draai je mee in de dagelijkse gang van zaken, notuleer je tijdens het wekelijkse overleg, draai je mee in het marketingcommunicatieteam en ga je organisatorische klussen niet uit de weg. 

Wat verwachten we van jou? 

  • Je studeert op WO- of op HBO-niveau; 
  • Je hebt affiniteit met (cultuur)educatie, primair onderwijs, kinder- en jeugdliteratuur; 
  • Je bent leergierig, ambitieus en gewend de handen uit de mouwen te steken; 
  • Je bent enthousiast en flexibel en vindt het leuk dingen zelfstandig en proactief op te pakken; 
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een vlotte pen; 
  • Je wilt meehelpen om marketingcommunicatie-activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren; 
  • Je bent bekend met digitale werkomgevingen. 

Wat bieden wij jou? 

Een uitdagende en plezierige werkkring met een informele werksfeer, waar je veel kunt leren. Je draait mee in een klein, gedreven team van professionals. Je komt met alle facetten van onze organisatie in aanraking en je krijgt de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan onze activiteiten. Het accent zal deze stage liggen op de marketingcommunicatie van ons nieuwe aanbod. Ons kantoor bevindt zich aan het WG-Plein, nabij het centrum van Amsterdam. Het betreft nadrukkelijk geen onderzoeksstage, maar een praktijkstage. Wil je onderzoek doen bij De Schoolschrijver, informeer dan naar de mogelijkheden. 

Stagevergoeding 

De stagevergoeding bedraagt €450 euro voor 40 uur per week. Als je minder stageloopt, ontvang je uiteraard een stagevergoeding naar rato. Afhankelijk van je woonplaats kun je ook een reiskostenvergoeding ontvangen.

Belangstelling? Kijk op onze site voor een goede indruk van wat wij doen en waar wij voor staan. Kun je je hierin vinden? Neem dan voor meer informatie contact op met Irene Timmer (06 11216265 en/of mail je motivatie met cv (irene@deschoolschrijver.nl).

Facebook
Twitter
Instagram