Schrijf je hier gratis in voor een Probeerweek van de Leerlijn Lezen en Schrijven

De Leerlijn Lezen en Schrijven van De Schoolschrijver is de complete leesmethodiek voor begrijpend- en voortgezet technisch lezen in het basisonderwijs (groep 3-8) met een belangrijke rol voor kinderboekenschrijvers en boeken als gids en motivator in de digibordlessen. Vraag nu een gratis Probeerweek in april (start 11 april) of mei aan* om zelf uit te proberen in de klas. Ervaar zelf hoe snel het leesplezier wordt aangewakkerd en de leesvaardigheid verbeterd bij de leerlingen met de Leerlijn.

    Mijn gegevens

    Wij kennen De Schoolschrijver via

    * Met het versturen van dit formulier geef je De Schoolschrijver toestemming contact met je te laten leggen naar aanleiding van de aanvraag voor de Probeerweek en je onze nieuwsbrief toe te laten sturen.

    Na verzending van het formulier nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op.

    Informatie over de wijze waarop stichting De Schoolschrijver omgaat met de verwerking van uw persoonsgegevens is te vinden in onze privacyverklaring op www.deschoolschrijver.nl. Heeft u vragen, neem dan contact op met onze Functionaris Gegevensbescherming: Agnes Warntjes (agnes@deschoolschrijver.nl).