Schrijf je in voor de Probeerweken

Schrijf je gratis in voor onze Probeerweken** om 4 weken lang de Leerlijn Lezen en Schrijven zelf uit te proberen in de klas met 10 gratis probeerlessen!

Ervaar zelf hoe snel het leesplezier wordt aangewakkerd en de leesvaardigheid verbetert bij de leerlingen met de complete Leerlijn. De 10 gratis lessen bestaan uit ‘voorleeslessen’, ‘lees-het-zelflessen’ en ‘lees-en-schrijflessen’. Weinig tijd? Overleg met ons schoolteam welke lessen passen en krijg toch direct een goed beeld van onze aanpak!

    Vul je gegevens in:

    Wij kennen De Schoolschrijver via:

    *Velden met een sterretje zijn verplicht. **Met het versturen van dit formulier geef je De Schoolschrijver toestemming contact met je te laten leggen naar aanleiding van de aanvraag voor de Probeerweek en je onze nieuwsbrief toe te laten sturen.

    Na verzending van het formulier nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op.

    Informatie over de wijze waarop stichting De Schoolschrijver omgaat met de verwerking van uw persoonsgegevens is te vinden in onze privacyverklaring op www.deschoolschrijver.nl. Heeft u vragen, neem dan contact op met onze Functionaris Gegevensbescherming: Agnes Warntjes (agnes@deschoolschrijver.nl).