Lezen, schrijven, taalplezier op de basisschool
Nieuws
De Schoolschrijver meegenomen in aanbod Jeugdeducatiefonds

Vanaf deze maand kunnen gecertificeerde scholen van het Jeugdeducatiefonds een aanvraag bij dit fonds indienen voor een op maat gemaakt creatief taalprogramma van De Schoolschrijver.

Annemiek Neefjes – oprichter en directeur van De Schoolschrijver – zegt hierover het volgende: ‘We vinden in het Jeugdeducatiefonds een fantastische partner om met elkaar kansen voor kinderen te vergroten. We zijn er trots op dat het fonds in ons een organisatie ziet die verschil kan maken voor kinderen en met een bewezen effectieve aanpak kinderen ondersteunt in hun taalontwikkeling.’

De Schoolschrijver hoopt via deze weg nog meer scholen te bereiken en daarmee haar missie verder uit te dragen: ieder kind taalsterk maken en daarmee klaar voor de toekomst.

Speciaal aanbod

Tot het aanbod behoren twee De Schoolschrijver-maanden (groepen 4 t/m 8) en een training voor de leerkrachten van onze Academie.
Onze creatieve programma’s dragen bewezen bij aan de lees- en schrijfvaardigheid én het zelfvertrouwen van kinderen. Met dit aanbod ondersteunen wij scholen in het behalen van hun taaldoelen.

Het Jeugdeducatiefonds

Het Jeugdeducatiefonds heeft als missie het vergroten van de ontwikkelingskansen van kinderen met een minder gunstige achtergrond. Voor het vergroten van de kansen is het van belang om niet alleen de cognitieve ontwikkeling te stimuleren maar ook de brede vorming van kinderen mogelijk te maken. Het Jeugdeducatiefonds kiest er dan ook voor om een divers aanbod van producten en diensten te financieren.

Instagram