Lezen, schrijven, taalplezier op de basisschool
Aanmeldingen en meer informatie

Contactformulier

Wil je je school aanmelden voor een halfjaarprogramma, een maandprogramma of wil je een teamtraining boeken? Kunnen we iets doen op de Pabo? Of wil je gewoon eerst wat meer informatie? Gebruik één van de emailadressen op de contact pagina en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook tijdens kantooruren telefonisch bereiken.

Gratis proefles

Leerkrachten van de basisschool en leesconsulenten kunnen bij ons gratis en vrijblijvend een proefles aanvragen van een De Schoolschrijver-maand. Je krijgt dan een verkorte versie van een van onze digibordlessen te zien en je krijgt bij de download ook een werkblad, zodat je kunt zien wat je met je klas kunt doen om met plezier aan het verzinnen en aan het schrijven te slaan. Vraag hier de gratis proefles aan.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Onze algemene nieuwsbrief brengt maandelijks de laatste ins en outs over onze programma’s en geeft je ideeën voor leesbevordering en de leukste tips voor schrijfplezier op school. Geef je hier op:

Schermafbeelding-2018-07-03-om-15.38.02.png

Gegevensopslag en privacy

Informatie over de wijze waarop stichting De Schoolschrijver omgaat met de verwerking van persoonsgegevens is te vinden in onze privacyverklaring op www.deschoolschrijver.nl. Voor vragen: Functionaris Gegevensbescherming Martijn Kramer (martijn@deschoolschrijver.nl).

Instagram