Online sneak preview:
De Leerlijn Lezen en Schrijven

Datum: 12 december 2022
Tijd: 15.30 en 16.30
Locatie: Online via Zoom
Duur: 45 minuten
Prijs: gratis op inschrijving

Schrijf je hier in

Datum: 12 december 2022
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Online via Zoom
Tijd: 15.30 en 16.30
Duur: 45 minuten
Prijs: gratis op inschrijving
Directies | Experts taalonderwijs | IB'ers | Leerkrachten | Leesconsulenten | Leescoördinatoren | Pabostudenten

De Leerlijn Lezen en Schrijven van De Schoolschrijver is een unieke aanpak voor motiverend en effectief leesonderwijs en een goed alternatief voor begrijpend lezen en voortgezet technisch lezen. De schoolbrede Leerlijn is de eerste methodiek waarin lezen en schrijven geïntegreerd worden aangeboden voor groep 3-8, met een hoofdrol voor de leukste kinderboekenschrijvers.

De Leerlijn is – na een pilotjaar – vernieuwd op basis van uitgebreide evaluaties met leerkrachten en leerlingen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo is er naast de al bestaande digibordlessen, gegeven door kinderboekenschrijvers, een Voorleeslijn en een (zelfstandig) Leeslijn toegevoegd.

Tijdens de gratis online sneak preview op maandag 12 december vertellen Schoolschrijver Enne Koens en onze onderwijskundige Anne Bos over de Leerlijn. Enne Koens geeft praktijkvoorbeelden uit de lessen én laat je met oefeningen de aanpak zelf ervaren. Onze adviseur basisscholen, Marianne Bastianen, geeft praktische informatie over o.a. planning, kosten en financiering, en beantwoordt al je vragen.

Voor:
Directies, Experts taalonderwijs, IB'ers, Leerkrachten, Leesconsulenten, Leescoördinatoren, Pabostudenten