Probeerweek:
Leerlijn Lezen en Schrijven juni 2023

Datum: 5 juni 2023
Duur: 7 dagen
Prijs: gratis

Aanmelden

Startdatum: 5 juni 2023
Einddatum: 6 juni 2023
Tijd: 09:00 - 18:00
Duur: 7 dagen
Prijs: gratis
Directies | Experts taalonderwijs | IB'ers | Leerkrachten | Leesconsulenten | Leescoördinatoren

De Leerlijn Lezen en Schrijven is dé complete leesmethodiek voor begrijpend- en voortgezet technisch lezen, geïntegreerd en in samenhang met schrijven, spreken én luisteren. Met een belangrijke rol voor actuele jeugdliteratuur en hedendaagse kinderboekenschrijvers zoals Enne Koens, Bibi Dumon Tak en Simon van der Geest. Lees- en schrijfplezier en het verhogen van de woordenschat staat centraal.

De Leerlijn (groep 3-8) bestaat uit motiverende digibordlessen, gegeven door kinderboekenschrijvers, een Voorleeslijn en een Leeslijn. In de Leerlijn, schooljaar 2023-2024, sluiten alle lesactiviteiten aan bij brede kennisthema’s; bieden ze de mogelijkheid tot integratie met wereldoriëntatie en is er een groot en divers aanbod komen van kant- en-klare rijke teksten (fictie en non-fictie). Deze teksten worden meerdere malen gelezen en verdiept

Schrijf je in voor de Probeerweek Leerlijn Lezen en Schrijven in juni. De Probeerweek laat scholen zelf ervaren met voorbeelden van de digibordlessen met schrijvers en lessen begrijpend lezen wat je kunt verwachten als je met de Leerlijn gaat werken. Weinig tijd? Doe dan één leesles en krijg direct een goed beeld van onze aanpak! 

Voor:
Directies, Experts taalonderwijs, IB'ers, Leerkrachten, Leesconsulenten, Leescoördinatoren